Mitenkä muuten aloittaa blogi kuin kirjoittamalla siitä yhdestä ainoasta asiasta jota rakastan enemmän kuin kosmetiikkaa ..eli RUUASTA. Hah hah. 

Olin tossa männä päivänä Ukko-kullan kanssa vähän ajelulla ja satuttiin menemään TR:n ohi. No kun kert kummallakin oli nälkä niin eipä muuta kun Boulognen Pyllerö parkkiin ja ovesta sisään.

trattoriaromanakuva-normal.jpg

OI! Kuinka ihanan tunnelmallinen pikku ravintola! Olivat onnistuneet sisustamaan todella aidon näköiseksi koko lafkan. ISO plussa siitä.

Ruoka sen sijaan jätti vähän ..haaleaksi. Alkuruoka jonka otin (etanat valkosipuliliemessä) olivat todella NAM vaikka etanat näyttivätkin vähän hmm.."vanhoilta" ja olivat voih niin pienet. Tilaamamme pasta-annokset olivat hieman liian vetiset. Makua ja tulisuutta kyllä löytyi. Jälkkäriksi naminami Panna Cottaa. Eli kaikenkaikkiaan annan arvosanaksi "Peukku Ylös" ja totean, että varmasti menemme sinne joskus vielä uudestaan. Sillä TR on pullollaan erilaisia herkullisen kuuloisia ja näköisiä pasta-annoksia (pitsoista ja pihveistä puhumattakaan!) joten ei muuta kuin testaamaan!

trattoriaromana1-normal.jpg

trattoriaromana2-normal.jpg

trattoriaromana3-normal.jpg

Slurps.